Hamis fotókkal gúnyolódik Orbán Viktoron a 444.hu

Nem nyugszik a Soros-blog, most a kormányfőt sértegetik.

Munkatársunktól
2023. 09. 05. 13:45
null
444 logo (Photo: Wikipedia)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Botrányos cikkel hívta fel magára a figyelmet ismét a 444.hu, ezúttal a kormány infláció elleni küzdelmének ürügyén közöltek ízléstelen stílusban gúnyolódó, lejárató szándékú cikket Orbán Viktorról.

A Soros-blog szerzője írásában ugyan jelezte, hogy a mesterséges intelligencia segítségével készítették a miniszterelnököt különböző öltözetekben és helyzetekben ábrázoló fotókat, amelyek azonban hamis képet festenek Orbán Viktor külső megjelenéséről. 

Miután a téma is komoly és a cikk hangvétele sem utal arra, hogy csupán tréfás karikatúráknak szánták volna az illusztrációkat, nyilvánvaló, hogy az olvasók megtévesztésére alkalmasak a fotók.

Nem ez az első eset, amikor előnytelen fotókat, az úgynevezett testszégyenítést (body shaming) alkalmazva próbálnak sértegetni, lejáratni a Soros-blog számára politikai ellenfélnek minősülő személyeket. Legutóbb egy hete jelentettek meg lesipuskás fotókat az Origó főszerkesztőjéről, kiteregették a magánéletét és gúnyos hangnemben írtak a testi adottságairól.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Wikipédia)

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.