Brutális áremelést okozna Gyurcsányék legújabb javaslata

A DK eltörölné a rezsicsökkentést és megszüntetné az atomenergiát hazánkban, mindez pedig hatalmas áremelkedéshez vezetne – hangsúlyozta Dömötör Csaba.

2023. 11. 06. 17:48
DÖMÖTÖR Csaba (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)
Az Országgyűlés plenáris ülése DÖMÖTÖR Csaba (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd) Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK eltörölné a rezsicsökkentést és kivezetné az atomenergiát Magyarországról, mindez pedig hatalmas áremelkedéshez vezetne – hangsúlyozta Dömötör Csaba az Országgyűlésben hétfőn a Gyurcsány-párt felszólalására reagálva.

 

Rezsicsökkentés helyett szélerőművekre és száraz fára bíznák Gyurcsányék hazánk energiabiztonságát

Merész tervvel mutatkozott be a magát újabban szociáldemokratának és zöldpártinak beállítani igyekvő DK. Utóbbi szándékot még csak az sem tudja kellően hitelesíteni, hogy a Gyurcsány-párt néhány hónappal ezelőtt leigazolta a Párbeszéd korábbi pártigazgatóját, Kocsis-Cake Oliviót cserébe egy árnyék-környezetvédelmi miniszteri posztért. Valószínűleg emiatt is próbálta nemcsak a hagyományos zöld energiapolitikai megfontolásokat átemelni az alapvetően technokrata és globalista párt és próbált még nagyobbat is licitálni rá. Így jelentették be, hogy

a DK nemcsak a Paks II beruházást hiúsítaná meg, de még Paks I-et is leállítaná.

 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára arra is felhívta a figyelmet, hogy korábban a DK egyik árnyékminisztere beszélt a reálbércsökkenés megelőzéséről.

Dömötör Csaba szólt arról is, hogy a Gyurcsány-párt ellenzi a csok pluszt, mert nem szeretnék, ha a fiatalok tulajdonhoz jutnának.

Borítókép: Dömötör Csaba (Fotó: MTI/ Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.