Tucatnyinál is több eljárás indult tűzijátékok miatt

Közel félszázan pedig ittasan ültek volán mögé.

Forrás: MTI2024. 01. 01. 15:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Húsz esetben, tizenöt emberrel szemben indult eljárás polgári felhasználású robbanóanyaggal és pirotechnikai termékkel kapcsolatos szabálysértés miatt vasárnap dél és hétfő reggel hat óra között – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A közleményben azt írták: 

a termékek felhasználásához kapcsolódóan egy súlyos és négy könnyű sérüléssel végződő baleset jutott a rendőrség tudomására.

A tájékoztatás szerint Pest vármegyében, Gödöllőn egy férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor a közelében egy tűzijáték működésbe lépett. Budapesten pedig tűzijáték szabálytalan használata miatt gyulladt ki egy lakás erkélyének bútorzata. Az anyagi kárral járó tűz ügyében a rendőrség közveszély gondatlan okozása miatt, ismeretlen tettessel szemben indított eljárást – jelezték. Hozzátették: szilvesztereste, valamint az újév első óráiban a rendőrök összesen 48 embert állítottak elő ittas járművezetés gyanúja miatt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.