Eleonóra 2024. február 21.
logo

Államfői lemondás: példátlan aljasság a Klubrádiótól

Magyar Nemzet
2024.02.12. 14:45 2024.02.12. 18:37
Államfői lemondás: példátlan aljasság a Klubrádiótól

Arató András: Kurvák cseréje – ezzel az alpári címmel jelent meg publicisztika Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. Talán még ők is érezték, hogy ezzel túl messzire mentek, ugyanis hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, sőt még az url-t is átírták. 

Az internet azonban nem felejt: a Google-keresésekben is jól látszik az eredeti verzió.

 

Ha a címet át is írták, Arató András véleménycikke még hemzseg a közönséges sértésektől. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta: „Ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.” Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Arató András publicisztikájával kapcsolatban lapunk megkereste az ellenzék több női politikusát is. Amint választ kapunk tőlük, honlapunkon megtudhatják, ők hogyan értékelték a baloldali megmondóember kirohanását.

 

Borítókép: Arató András, a Klubrádió vezérigazgatója beszél a rádió sajtótájékoztatóján a budapesti Symbol gasztronómiai, szórakoztató és kulturális központban 2012. november 15-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Alpári támadás a Klubrádiótól

Újabb fejlemény a Klubrádió alpári véleménycikke kapcsán, lépett az ügyészség

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.