Egyetlen lehetőségük van a gazdáknak, elmenni a választásokra

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és a Magosz elnöke emlékeztet, mindannyian elszenvedjük Brüsszel őrült agrárpolitikáját.

2024. 02. 13. 9:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felkészülni, elmenni a választásokra és ezt a minden szakmai érvet és feltételt nélkülöző harmatgyenge bizottságot, amelyik csak nagyképűen okoskodni tud és a gazdákat ellehetetlenítő döntéseket hozni, ezeket eltakarítani, de minél hamarabb fogalmazott Jakab István. Az Országgyűlés alelnöke és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) elnöke kiemelte:

ez nem cél, hanem eszköz, a gazdáknak nincs más eszközük, mint a traktor, mint az erejük és a kitartásuk; mindannyian elszenvedjük Brüsszelnek az őrült, ideológiák mentén kialakított agrárpolitikáját. 

Jakab István emlékeztet, ezzel szemben a harmadik országokból pedig mindenféle korlát nélkül és mindenféle követelményrendszer nélkül hozzák be az élelmiszert és az élelmiszer-alapanyagokat. 

– A mi kormányunk lezárta a határt, itt Magyarországon nem rakhatnak le árut, azonban, az az árumennyiség, ami rajtunk keresztülmegy és valahol kiköt, az a mi korábbi piacainkat is tönkreteszi – fűzte hozzá, aláhúzva, hogy éppen ezért csak egyetlen lehetőségünk van, elmenni a választásokra.

 

Borítókép: Jakab István, az Országgyűlés alelnöke és a Magosz elnöke (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.