Hivatalos: az ismert műsorvezető lesz a Fidesz szegedi jelöltje

Ő lesz a kihívója Botka Lászlónak, Szeged jelenlegi polgármesterének.

2024. 02. 24. 15:24
Mihálffy Béla és Fülöp László Forrás: Facebook/Mihálffy Béla
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fülöp László korábbi televízióst, kommunikációs szakembert indítja az önkormányzati választáson szegedi polgármesterjelöltként a Fidesz–KDNP, ő lesz a kihívója Botka Lászlónak, Szeged jelenlegi polgármesterének, aki idén ismét az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben indul.

Az indulást Mihálffy Béla, a Fidesz–KDNP szegedi országgyűlési képviselője osztotta meg közösségi oldalán, ahol ezt írta Fülöp Lászlóról:

Laci régóta foglalkozik a szegedi közélettel, figyelemmel kíséri a jobboldal munkáját, országosan is és aktivistaként is elhivatottan támogatta a kormánypártok munkáját!

Fülöp László is megosztott egy videót a jelölésével kapcsolatban a közösségi oldalán. A videóban a médiaszakember bejelenti, hogy elfogadta a Fidesz–KDNP felkérését, hogy vezesse a szegedi jobboldalt az idei önkormányzati választásokon. 

Büszkén és alázattal képviselem a polgári értékeket, és szeretném megmutatni a szülővárosomban élőknek, hogy a jövőnk a saját kezünkben van

– mondta a videóban Fülöp László.

Borítókép: Fülöp László és Mihálffy Béla (Forrás: Facebook/Mihálffy Béla)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.