Kázmér 2024. március 4.
logo

Kálmán Olga szóra sem méltatta a Klubrádió botrányos cikkét

Kőházi János
2024.02.12. 15:59 2024.02.14. 21:22
Kálmán Olga szóra sem méltatta a Klubrádió botrányos cikkét

– A Magyar Nemzetnek nem szeretnék válaszolni – mindössze ennyit reagált lapunknak a Demokratikus Koalíció árnyék-kormányszóvivője a Klubrádión megjelent, botrányos cikkel kapcsolatban. 

Gyurcsány Ferenc pártja hiába tetszeleg a női egyenjogúságért való küzdelem egyik zászlóshajójaként, Kálmán Olga a nőket alázó publicisztikával kapcsolatban nem volt hajlandó kritikát megfogalmazni.

Arató András: Kurvák cseréje – ezzel az alpári címmel jelent meg publicisztika Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. 

Talán még ők is érezték, hogy ezzel túl messzire mentek, ugyanis hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, ugyanis még az url-t is átírták.

Az internet azonban nem felejt: a Google-keresésekben is jól látszik az eredeti verzió. 

 

Ha a címet át is írták, Arató András véleménycikke még hemzseg a közönséges sértésektől. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta:

ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Arató András írása kapcsán a Magyar Nemzet megkereste az ellenzék több női politikusát is. Amint választ kapunk tőlük, honlapunkon megtudhatják, ők hogyan értékelték a baloldali megmondóember kirohanását.

 

Borítókép: Kálmán Olga (Fotó: MTI/Kovács Anikó)

Alpári támadás a Klubrádiótól

Újabb fejlemény a Klubrádió alpári véleménycikke kapcsán, lépett az ügyészség

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.