Kázmér 2024. március 4.
logo

„Vállalhatatlan” – Lukácsi Katalin felháborodott Arató András véleménycikkén

Kőházi János
2024.02.12. 16:26 2024.02.13. 10:25
„Vállalhatatlan” – Lukácsi Katalin felháborodott Arató András véleménycikkén

– Számomra elfogadhatatlan és nem értek vele egyet – kommentálta lapunknak a Márki-Zay Péter fémjelezte Mindenki Magyarországa Mozgalom korábbi elnökségi tagja a Klubrádión megjelent botrányos publicisztikát. Lukácsi Katalin szerint ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ez a Klubrádió működését minősítené. 

Szavai szerint ez Arató András tévedése, ugyanakkor a címadás kapcsán hozzátette:

vállalhatatlan, és nagyon örülök neki, hogy lecserélték.

Mint arról már lapunk beszámolt, Arató András: Kurvák cseréje – ezzel az alpári címmel jelent meg publicisztika Novák Katalin és Varga Judit lemondásáról vasárnap a Klubrádió honlapján. 

Talán még ők is érezték, hogy ezzel túl messzire mentek, ugyanis hétfő délutánra már „Bútorok cseréje?”-re változtatták az eredeti címet, ugyanis még az url-t is átírták.

Az internet azonban nem felejt: a Google-keresésekben is jól látszik az eredeti verzió. 

 

Ha a címet át is írták, Arató András véleménycikke még hemzseg a közönséges sértésektől. A köztársasági elnök, valamint a korábbi igazságügyi miniszter lemondása kapcsán azt írta:

ha nem megy jól a kupleráj, nem a bútort kell lecserélni, hanem a kurvákat.

Emellett félreérthetetlenül „Novák és Varga úrhölgyekről”, valamint „(nyilvános) házról” írt. Jellemző az is, hogy szerinte a lemondás után a nők „a közélettől is a fakanál irányába veszik az útjukat”.

Arató András írása kapcsán a Magyar Nemzet megkereste az ellenzék több női politikusát is. Amint választ kapunk tőlük, honlapunkon megtudhatják, ők hogyan értékelték a baloldali megmondóember kirohanását.

Borítókép: Lukácsi Katalin (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Alpári támadás a Klubrádiótól

Újabb fejlemény a Klubrádió alpári véleménycikke kapcsán, lépett az ügyészség

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.