Baranyi Krisztina keményen beleszállt Magyar Péterbe

A ferencvárosi ellenzéki polgármestert Magyar Péter maga győzte meg arról, hogy egy súlyosan bántalmazó kapcsolatban élt volt feleségével.

2024. 03. 28. 19:48
HZ1_0769
20240327 budapest fovarosi kozgyules karacsony gergely havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem nézte meg Varga Judit tegnapi interjúját Baranyi Krisztina. A ferencvárosi ellenzéki polgármester szerint azért ignorálta a volt miniszter beszámolóját, mert szerinte rendkívül megalázó egy nőnek arról beszélnie, hogy egy bántalmazó kapcsolatban volt része. 

Baranyi Krisztinát egyébként már Varga Judit interjúja előtt maga Magyar Péter győzte meg arról, hogy egy súlyosan bántalmazó kapcsolatot tartott fenn. – Nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik – taglalta az ellenzéki kerületvezető. 

Emlékezetes, Magyar Péter már előre betámadta a kormánypártisággal nehezen vádolható HVG-t, miután annak egyik munkatársa megszerzett egy rendőrségi jegyzőkönyvet, amely egy korábbi, Varga Judittal folytatott heves vitájáról készült. A jelentés szerint Magyar Péter már ekkor, 2020 végén azzal fenyegette akkori feleségét, hogy megbuktatja az egész kormányt, és hogy Varga Juditnak úgysem fognak majd hinni. 

Magyar Péter később propagandistának nevezte a HVG-s Dezső Andrást, aki azt is leírta, hogy nem tipikus szivárogtatással szerezte meg a rendőrségi jegyzőkönyvet. 

Varga Judit egyébként azóta egy hosszú interjúban mondta el, hogy is nézett ki a Magyar Péterrel való házassága. Az elhangzottak megerősítik azt, hogy ez egy tipikus bántalmazó kapcsolat volt, amelyben a férj nem riadt vissza sem a fizikai, sem a verbális erőszak alkalmazásától feleségével szemben. 

Erről bővebben ITT olvashat

Borítókép: Baranyi Krisztina a Fővárosi Közgyűlésben Pikó Andrással és Hadházy Ákossal (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.