Drámai részletek derültek ki a szentesi gyilkosságról

Az áldozat a munkahelyéről ment haza ebédelni, de a társasház kapuján már nem jutott be, mert valaki az utcán megölte.

2024. 04. 27. 15:24
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Szentesen a József Attila utcában egy gyilkosság helyszínén, ahol a sajtóinformációk szerint egy 50 év körüli nőt szúrtak le a háza előtt 2024. április 25-én. (Fotó: MTI/Donka Ferenc)
Fotó: MTI/Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, hogy halálra késeltek egy ötvenkét éves nőt Szentesen. A munkahelyéről ment haza ebédelni az áldozat, de a társasház kapuján már nem jutott be, mert valaki az utcán meggyilkolta.

Férjét telefonon értesítették a tragédiáról, ő éppen vidéken dolgozott. Hajtóvadászat indult a gyilkos után.

A szentesi nő csütörtökön esett össze az otthona előtt, amikor megtámadták.

Korábban az a hír járta a városban, hogy egy bírósági végrehajtóval végeztek, mára kiderült, hogy egy 52 éves boldog családanya volt az áldozat

– tudta meg a Tv2 hírműsora, a Tények, és azt is kiderítette, hogy a halála napján az áldozat biciklivel ment haza, mert otthon akart ebédelni. Már éppen kinyitotta a József Attila úti társasház kapuját, amikor valaki késsel rátámadt.

A gyilkosa számtalanszor megszúrta, majd elmenekült.

A helyiek találgatták, hogy merre szaladhatott a támadó. Szerintük nem zárható ki, hogy buszra szállt. A mentőket és a rendőröket egy közeli üzletből hívták, ők vették észre a vérző áldozatot.

A nő egyik rokona elmondta: a férjével húsz éve boldog házasságban élt az áldozat, úgyhogy szerinte kizárt, amit a városban pletykáltak, hogy féltékenység lehet az indíték. Az áldozat férje éppen vidéken dolgozott, amikor felhívták a rendőrök, hogy elmondják neki a történteket.

Hajtóvadászat indult a késelő ellen. Kutyákkal vizsgálták át a környéket, térfigyelő kamerák képeit ellenőrizték, hogy megtalálják a gyilkost.

Az áldozat közeli munkahelyére is elmentek a nyomozók, ahol várták vissza a nőt az ebédszünetről. Mint kiderült, az áldozat az irattárban dolgozott, így nem valószínű, hogy egy dühös ügyfél lenne a gyilkosa.

A meggyilkolt nő férje nem akart nyilatkozni. Az asszony családja bízik benne, hogy a rendőrök mielőbb megtalálják a gyilkost.

Borítókép: A gyilkosság helyszíne (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.