Hétvégére megérkezik a kettős front

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 11 és 16 fok között alakul.

2024. 04. 19. 6:49
időjárás, borult ég, felhős ég Fotó: pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken napos idő várható gomolyfelhő-képződéssel és északnyugat felől növekvő fátyolfelhőzettel, amely délutántól az Észak-Dunántúlon már vastagszik is – derül ki a HungaroMet előrejelzéséből.

A nap során helyenként alakulhat ki zápor, északnyugaton esetleg zivatar is lehet. A nyugatias szelet az északi megyékben kísérhetik élénk, erős, záporok, zivatarok környékén esetleg viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között alakul. Késő estére 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.

 

Milyen idő lesz hétvégén?

Pénteken estefelé egy kettős front érkezik, amely szombaton is felettünk tartózkodik majd. Jelentős hatással nem lesz az időjárásra, de szórványosan okozhat majd csapadékot a hétvége folyamán. Emellett a jövő hét elejéig ismét nő a fagyhajlam.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.