Kis híján újabb tragédiát okozott a hírhedt halálgömb

Éppen Győrben van a produkció.

Forrás: Kisalföld2024. 04. 19. 18:15
a motoros nem szenvedett komolyabb sérülést, de nagy volt rá az esély Fotó: Kisalföld/Csapó Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra Győrbe látogatott a Richter Florian Cirkusz. A szerda esti premierjükön a Diorios motoros csoport egyik tagja leesett a halálgömb legmagasabb pontjáról – adta hírül a Kisalföld

A halálgömb egy vasból készült acélgömb, amelyben motorosok száguldoznak, az aljától egészen a tetejéig, egymást keresztezve. Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy egy artistanő kis híján egy éve kirepült a halálgömbből.

Nem véletlenül Halálgömb a produkció neve, ugyanis ez egy veszélyes mutatvány – fogalmazott a portálnak Richter Flórián, a cirkusz igazgatója, aki részletesen elmondta azt is, hogy mi történt a szerdai premieren. A mutatvány lényege ugyanis, hogy a harmadik részben a gömb két része szétnyílik, és egy másfél méteres rés tátong.

Ekkor történt meg a baj, ugyanis két motoros már a gömb alsó részén volt, a harmadik társuk pedig a tetején,

amikor elromlott a fék.

Emiatt a harmadik a másik két társára zuhant. A cirkusz igazgatója beszámolt arról is, hogy az illető térde, háta, feneke is megsérült, de már jól van, így, aki akarja, vasárnapig még megtekintheti a produkciót.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.