Ezért lehetett fegyverropogást hallani Budapesten

Szirénázó rendőrautók is érkeztek a helyszínre.

2024. 04. 11. 7:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lövöldözés hangja visszhangzott szerdán késő este Óbudán, a fegyverropogás hangja sokakat megrémített, aggodalomra azonban semmi ok, csupán egy filmforgatás miatt lövöldöztek. Az Újpest.hu még egy videót is közzétett, amelyben még távolról is hallani a forgatást.

Az egyik kommentelő azt írta: Ez nem volt kellemes. Leginkább akkor ijedtem meg, amikor hallottam a szirénázó rendőrautókat a távolban, miután percekig hallgattam a lövöldözést. A jelenlegi helyzetet tekintve a világban így késő este, nem rögtön egy filmforgatás jutott az eszembe.

A rendőrség közlése szerint nemcsak a lövöldözés okozhat kellemetlenséget, de több napon át forgalomkorlátozásra is számíhatunk a II. és a III. kerületben, lezárják a Hajógyári sziget K-hídját 2024. április 11-én 15 órától április 12-én 5 óráig, majd április 12-én 17 óra 30 perctől április 13-án 5 óráig, valamint április 13-án 17 óra 30 perctől április 14-én 5 óráig.

Lezárják a Budai alsó rakpartot a Margit híd és az Ángel San Briz úti bevásárlóközpont parkolója között is, egészen április 13-ig 21 órától 5 óráig.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.