Vitézy Dávid is leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat

A bejegyzése szerint számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben, Budapest minden szegletébe elmegy találkozni a választókkal.

Forrás: MTI2024. 05. 03. 12:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek reggel végül Vitézy Dávid leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál. „Rengetegen jöttetek a pultokhoz, a szükséges mennyiség közel kétszerese is meglett, köszönöm mindenkinek a támogatást és külön az önkéntesek kitartó munkáját az elmúlt két hétben” – írta közösségi oldalán Vitézy Dávid.

Hozzátette, hogy ez az önkéntesei munkája nélkül nem sikerült volna, hiszen ők nem kaptak támogatást semelyik országos párt hálózatától, mint ahogy a többi jelölt. Felhívta a figyelmet arra, 

38 nap van hátra a június 9-i választásig, ezért még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább, mint eddig.

A bejegyzése szerint számos fórum, beszélgetés, utcai találkozás van még tervben, Budapest minden szegletébe elmegy találkozni a választókkal Sashalomtól Csepelig, Békásmegyertől Rákoskeresztúrig.

Június 9-én arról döntünk, hogy továbbra is a Fidesz és a DK által életben tartott, országos pártpolitikai csatatérként működjön a főváros, vagy végre Budapest valódi fejlesztésén dolgozó vezetése legyen a városunknak

– fogalmazott Vitézy Dávid, hangsúlyozva, a szavazás tétje az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, végre jusson-e figyelem a külső kerületek kiemelt közlekedési csomópontjainak rendbetételére és a közösségi közlekedés fejlesztésére.

Borítókép: Vitézy Dávid (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.