A baloldal nem tud leállni: ott folytatják, ahol abbahagyták

A Fidesz szerint „a baloldal nem tud leállni”, ott folytatja, ahol a koronavírus-járvány első hullámakor abbahagyta.

Forrás: MTI2020. 09. 29. 19:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt arra reagált, hogy az MSZP kedden azt követelte: legyen ingyenes a koronavírusteszt és majd a védőoltás is.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a baloldal továbbra sem akar részt venni a vírus elleni nemzeti összefogásban, inkább a védekezés akadályozásával van elfoglalva.

A Gyurcsányék által irányított baloldalnak a járvány másról se szól, hogy a hatalomért hazudoznak, kamuhíreket, kamuvideókat gyártanak és megtévesztenek – fogalmaztak, hozzátéve: ők is pontosan tudják, hogy Magyarországon a koronavírust kimutató PCR-teszt mindenkinek ingyenes, akinél azt a háziorvos, járványügy, kórház indokoltnak tartja.

Közölték: az eddig elvégzett több mint 700 ezer vizsgálat elsöprő többsége teljesen ingyenes volt, az állam költségére.

Fontosnak nevezték, hogy amíg nincs vakcina, védekezni kell, az életeket pedig úgy kell megvédeni, hogy „közben az ország működőképességét megtartsuk”, ezért különösen fontos az érvényben lévő szabályok betartása.

A kormány emellett minden kutatást figyel, európai kutatásban részt is vesz Magyarország, és ahogy azt Orbán Viktor miniszterelnök többször is elmondta, amint meglesz a hatásos vakcina, meg fogják szervezni, hogy az elérhető legyen a magyar embereknek – írta közleményében a Fidesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.