Kocsis Máté: A régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott

Pokoli nehéz volt, de megcsinálta. A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook2021. 03. 02. 12:19
KOCSIS Máté
Budapest, 2020. december 16. Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatón a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pokoli nehéz volt, de megcsinálta. A kormányfőnek beadott vakcinát is képes volt megkérdőjelezni Gyurcsány Ferenc – írja legújabb bejegyzésében a közösségi oldalán Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője hozzáteszi: roppant szánalmas dolog, ha a régi miniszterelnök a mostani miniszterelnököt azzal vádolja, hogy nem is azt a vakcinát kapta meg, amelyiket a sajtóban is látni lehetett. Ez a vád nem politikai, hanem gyerekes, béna, és talán még Gyurcsányhoz is méltatlan. De még ezt is bevállalta ahhoz, hogy kavarhasson valami bizonytalanságot az oltások körül, miközben a nyakunkon a járvány. A bejegyzése csak egy dolgot erősít meg: a régi világ embere Őszöd óta semmit sem változott, ha most épp az oltásokról kell hazudni, akkor azt teszi. Ne dőljenek be neki!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.