Augusztus 6-ig küldhetik meg a nemzetiségi választásra hirdetési árjegyzéküket a sajtótermékek

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) augusztus 6-ig fogadja azon sajtótermékek hirdetési árjegyzékeit, amelyek kizárólag a nemzetiségi választás kampányában kívánnak politikai hirdetést közzétenni – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 08. 01. 18:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, csak annak a sajtóterméknek kell augusztus 6-ig megküldenie az árjegyzékét, amely csak a nemzetiségi választás kampányában kíván politikai hirdetést közzétenni.

A már az önkormányzati választásokkal kapcsolatban megküldött árjegyzékeket az ÁSZ a nemzetiségi önkormányzati választásra is figyelembe veszi – tették hozzá.

Az ÁSZ emlékeztetett: a Nemzeti Választási Bizottság a nemzetiségi önkormányzati képviselők választását a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásának napjára, október 13-ára írta ki.

Az érintett sajtóorgánumok elektronikus úton a [email protected] címre, postai úton pedig a 1364 Budapest 4. Pf. 54. címre küldhetik meg az árjegyzékeket, vagy azokat személyesen az Budapest V., Apáczai Csere János utca 10. címen adhatják le.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.