Bátor és példamutató nőket díjaz a Nők Magyarországért Klub

Forrás: Sajtóközlemény2020. 09. 15. 14:06
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mostantól lehet szavazni azokra jelöltekre, akik a koronavírus-járvány idején bátran, kitartóan és példamutatóan helytálltak. Olyan hölgyekre lehet voksolni, akiknek munkája hozzájárult a járvány terjedésének lassításához, a betegség megelőzéséhez, gyógyításához vagy munkájukkal egyszerűen csak jobb lett az életünk a veszélyhelyzetben. A kezdeményezés egyik célja az is, hogy bemutasson olyan nőket, akik eddig nem voltak reflektorfényben, de fontos, hogy megismerjük őket és példaértékű munkájukat.

Négy kategóriában közel 500 jelölés érkezett, egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett jelölni. A jelölés lezárása után egy kategóriánként felállított szakértői bizottság előválogatást tartott és a klub tagjai is javaslatot tettek, de a végső nyerteseket a közönség szavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó 5 millió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően számos további díjjal is elismerik a jelölteket. A jelöltek profilja megtekinthető a Nők Magyarországért Klub weboldalán, ahol szavazni is lehet.

Szavazni is érdemes, mert a szavazók között gazdára talál több értékes nyeremény. Szavazatot kétféle módon lehet leadni: egyrészt online, a www.nokmagyarorszagert.hu – weboldalon a jelölt profiljánál a „rá szavazok” gombra kattintva, másrészt alapdíjas SMS-ben, a jelölt kódját elküldve. Kategóriánként egy szavazat küldhető.

„Örülök, hogy ilyen sok jelölés érkezett és a pályázatokból sok erős és tettre kész magyar nőt ismerhettünk meg, akik alázatos munkájukkal méltók az elismerésre. Mindenkit jó szívvel bátorítok, hogy nézzék meg jelöltjeinket és adják le szavazatukat arra a hölgyre, aki a leginkább közel került a szívükhöz” – mondta Novák Katalin a Nők Magyarországért Klub elnöke.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.