Döbbenetes jobbikos leleplező vallomások

Haszontalannak minősítette a nyugdíjas generációt Facebook-bejegyzésben Nagy Péter, a hajdúböszörményi Jobbik egyéni képviselőjelöltje.

2019. 10. 09. 19:24
null
Hajdúböszörmény, 2015. május 14. Súlykorlátozásra figyelmeztetõ közlekedési jelzõtábla mellett halad el egy tehergépjármû a 35-ös számú fõúton Hajdúböszörménynél 2015. május 14-én. A súlyos zaj- és környezeti ártalmak miatt május 13-tól kitiltották a fõút Debrecen és Hajdúböszörmény közötti szakaszáról a 20 tonna megengedett legnagyobb össztömegû tehergépjármûveket. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Haszontalannak minősítette a nyugdíjas generációt Facebook-bejegyzésben Nagy Péter, a hajdúböszörményi Jobbik egyéni képviselőjelöltje. A politikus azt írta: a legjobban annak örülne, ha nem is lennének nyugdíjasok, mert csupán gátolják a fejlődést és rengeteg pénzbe kerül az eltartásuk. Nagy Péter hozzátette: ha nem lenne ez a generáció, akkor egy csomó önkormányzati lakás szabadulna fel a fiatalok számára. – Miattuk szenved most az egész fiatalság – hangsúlyozta.

Hasonlóan őszintén fogalmazott Takács Lászlóné, aki egy másik hajdúböszörményi körzetben indul jobbikos képviselőjelöltként. Ő Facebook-bejegyzésében arról értekezett, hogy már csak a temető köti Hajdúböszörményhez, hiszen a családja minden tagja máshol él. – Bár tősgyökeres böszörményi vagyok, és voltak évtizedek, amikor szerettem itt élni, aztán a munkám folytán nagyon sok települést és az ott élőket megismertem. Akkor kezdett megérni bennem, hogy nem érzem itt jól magam, nagyon sok embert szeretek, de a várost nem – vallotta be Takács Lászlóné.

A Fidesz hajdúböszörményi csoportja szintén a közösségi oldalon reagált Nagy Péter bejegyzésére, és teljes mértékben elhatárolódtak a politikus gondolataitól. – Megengedhetetlen, hogy egy politikai pályára készülő ember bármely közösségről, generációról ilyen kirekesztő gondolatokat közöljön! Tettét súlyosbítja, hogy mindezt az idősek világnapja idején gondolta megjelentetni – hangsúlyozta a Fidesz csoportja. Hozzátették: Nagy Péternek vissza kellene lépnie a képviselőjelöltségtől, a Jobbiknak pedig el kellene határolódnia tőle.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.