Dömötör Csaba: Dobrev Klára három álhírt is elindított + videó

Az államtitkár szerint ez szintlépés az őszödi politikában.

Forrás: Facebook2020. 09. 23. 12:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dömötör Csaba közösségi oldalán közzétett videójában elmondta, hogy Dobrev Klára egy hétvégi beszédében három álhírt is elindított, ez szintlépés az őszödi politikában.

Dobrev Klára állítására, miszerint 10 tesztből 8-at ma az emberek saját zsebükből fizetnek ki az államtitkár úgy reagált, hogy ez hazugság. Az eddig elvégzett több mint 630 ezer teszt túlnyomó többsége ingyenes volt. Ha a hatóságok, a kórházak vagy a háziorvosok kérik a tesztelést, akkor azért nem kell fizetni – tette hozzá Dömötör Csaba.

Az államtitkár elmondta, Magyarországhoz hasonlóan a legtöbb országban azokat tesztelik ingyen, akik tüneteket mutatnak. Ha valaki tünetmentesen szeretne tesztet, a legtöbb helyen fizetni kell érte – emelte ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.