Drogkereskedők ellen emeltek vádat Budapesten

Új pszichoaktív szerek terjesztése miatt vádat emeltek hat ember ellen – tájékoztatott a Fővárosi Főügyészség.

Forrás: MTI2020. 09. 29. 11:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 40 éves férfi 2018 novembere óta „tégla”, „kristály” és „varázsdohány” fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedett Budapesten, a VIII. és a IX. kerületben.

A férfitól vásárolt továbbértékesítésre egy 41 éves nő is, aki a terjesztésbe bevonta négy bizalmasát, köztük a 21 éves lányát, és velük bűnszövetségben árusította a szereket – írták.

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség hat ember ellen emelt vádat új pszichoaktív anyaggal kereskedés miatt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, kettő ellen kábítószer-birtoklás vétsége miatt is. Az ügyészség minden vádlottra letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

A vádlottak közül hárman letartóztatásban vannak, egyikük pedig más ügy miatt szabadságvesztés büntetését tölti – közölték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.