Elütötte a járdán várakozó gyalogost, majd elhajtott a helyszínről

Elütötte a járdán várakozó gyalogost, majd elhajtott a helyszínről. Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. 03. 20., sze – 07:00 Súlyosan megsérült az az asszony, akit egy férfi járművével való tolatása közben elütött. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Forrás: police.hu2019. 03. 20. 8:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyosan megsérült az az asszony, akit egy férfi járművével való tolatása közben elütött. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A rendőrségre 2018. november 15-én este a dunaújvárosi kórház sürgősségi osztályáról érkezett bejelentés arról, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett egy hölgy, akit egy személygépkocsi késő délután a kórház előtt elütött.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves Sz. Zoltán Dunaújvárosban, a Korányi Sándor utcában félig a járdán, félig az úttesten parkolt egy Volkswagen típusú járművel és úgy indult el hátramenetet végezve, hogy az autó mögött a járdán várakozó asszonyt elütötte, aki ennek következtében a földre esett.

A járművezető kiszállt a kocsiból és a járókelők közreműködésével a hölgyet felsegítette. Megkérdezte tőle, hogy fáj –e valamije, majd mivel külsérelmi nyomot rajta nem látott és a kérdésére választ nem kapott, ezért úgy gondolta, a hölgynek nem esett baja és visszaszállt az autóba. Ezt követően a sofőr a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

Sz. Zoltán gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett. Az eset kapcsán közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a dunaújvárosi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat az illetékes ügyészségnek a napokban átadták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.