Ez az ára, ha álcivil szervezetek érzékenyítik a bírókat – videó!

Budai Gyula felelevenítette a hatalmas közfelháborodást okozó döntést, melynek során a 17 éves Csenge gyilkosát a bíróság elengedte.

Forrás: Facebook2020. 03. 06. 11:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A borsodnádasdi gyilkosság ügyében született bírói ítélet kapcsán jelentkezett egy videóval a Fidesz. Ebben Budai Gyula felelevenítette a hatalmas közfelháborodást okozó döntést, s a hamarosan induló nemzeti konzultációra hívta fel a figyelmet.

– A 17 éves Csenge gyilkosát a bíróság elengedte, arra hivatkozva, hogy a négy év börtönbüntetését az előzetessel kitöltötte. Ez a megdöbbentő történet rávilágít arra, hogy mivel jár, ha külföldről pénzelt, álcivil szervezetek érzékenyítik a bírókat. A március közepén induló nemzeti konzultáció során erről is elmondhatjuk véleményünket. Magyarországon a bűnözőknek büntetés jár – mondja a videóban a kormánypárti politikus.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.