Fasisztázni tudott a szocialista politikus, válaszolni nem

Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja válasz helyett inkább elmenekült a Hír TV kérdései elől.

Magyar Nemzet
Forrás: Hír TV2020. 11. 07. 19:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor itt lesz az ideje meg a helye, akkor teszek nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban – mantrázta Bárány Balázs, az MSZP elnökségi tagja, miközben a Hír TV stábja elől menekült. A csatorna azt szerette volna megtudni a szocialista politikustól, hogy lehet-e valakit „elfajzott svábnak”, „igazi fasiszta baromnak” nevezni. Bárány Balázs ugyanis egy, a napokban nyilvánosságra került hangfelvételen Solymár kormánypárti polgármesteréről azt mondta,

Konkrétan a polgármester, aki egy ilyen elfajzott, tősgyökeres, sváb, fideszes, sőt annál is fideszesebb, cigánygyűlölő, homofób, zsidógyűlölő, xenofób, egy ilyen igazi fasiszta barom. Nem látszik ki a nagy Magyarországokból…

A jelek szerint Bárány Balázzsal immár az MSZP is felsorakozott a magát „legeurópaibb” pártnak nevező Demokratikus Koalíció mellé, amelynek alelnöke, Erzsébetváros polgármestere, Niedermüller Péter „rémisztő képződmények” nevezte a fehér, keresztény heterosze­xuális ­férfiakat, és kirekesztő, rasszista szavai miatt nemhogy nem kért bocsánatot, hanem megerősítette: a fehér, keresztény Európa neki „a lehető legrémisztőbb ideológia”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.