Fidesz: A májusi választás Európa jövőjéről szól

Az európai parlamenti választás Európa jövőjéről szól, mert eldől, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes erők vezetik-e Európát – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2019. 04. 12. 17:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt ezt Ujhelyi István és Tóth Bertalan MSZP-s politikus pénteki sajtótájékoztatójára reagálva közölte.

A Fidesz szerint ha a szocialista Ujhelyi István és a hozzá hasonló „bevándorláspárti politikusok” kerülnek többségbe az új Európai Parlamentben, akkor fel fogják gyorsítani a migrációt. Hozzátették: a szocialisták eddig is Brüsszel érdekeit képviselték az Európai Parlamentben, és most is a brüsszeli „mantrát fújják”, még több hatalmat akarnak Brüsszelnek minden téren.

A kormánypárt emlékeztetett arra, hogy az EU-csatlakozást az Orbán-kormány készítette elő, és a csatlakozáskor még szó sem volt a migránsok betelepítéséről, a migráció támogatásáról. Ezeket a bevándorláspárti politikusok, köztük a magyar szocialista EP-képviselők szavazták meg, szembemenve a magyar emberek akaratával – olvasható a közleményben.

Magyarországnak olyan képviselőkre van szüksége, akik a magyar emberek érdekeit képviselik Brüsszelben és megvédik Magyarországot a bevándorlástól – közölte a Fidesz.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.