Fidesz: Az Európai Bizottság tervei fokozzák a bevándorlást Európába

Böröcz László kiemelte: „Gyurcsány Ferencné” szerint nincsenek bevándorláspárti tervek, miközben a DK EP-képviselői megszavazták a migránsvízumot és a kötelező betelepítési kvótát.

Forrás: MTI2019. 03. 05. 17:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Böröcz László (Fidesz) arról beszélt kedden napirend előtt az Országgyűlésben, hogy az Európai Bizottságnak a kormány tájékoztatási akciójára adott válasza megerősítette azon tervek és javaslatok létezését, amelyek fokozzák a bevándorlást Európába. Arról, hogy az Európai Bizottság szerint Soros Györgynek semmi köze ezekhez a tervekhez, a képviselő azt mondta: a „milliárdos spekuláns” javaslatai egybevágnak a brüsszeli tervekkel, ráadásul Soros az elmúlt időszakban több mint hússzor egyeztetett brüsszeli biztosokkal. A kormány állításai mindenki számára könnyen bizonyítható tényeken alapulnak – jelentette ki a képviselő, aki szerint az ellenzéki pártok azért támadják a kormány kampányát, mert bevándorláspártiak.

Kiemelte: a DK európai listájának élére „Gyurcsány Ferencné” került, aki szerint nincsenek bevándorláspárti tervek, miközben a DK EP-képviselői megszavazták a migránsvízumot és a kötelező betelepítési kvótát. Szerinte „Gyurcsány Ferencnének csak arra kell a brüsszeli mandátum, hogy mentelmi jogot szerezzen”.

Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár arról beszélt, hogy továbbra is fennáll a migrációs nyomás, hiszen tavaly Törökországba 270 ezren érkeztek, 50 százalékkal többen, mint az előző évben, Cipruson és Görögországban pedig megduplázódott a migránsok száma. Szerinte Brüsszel meg akarja szervezni a bevándorlást, legálissá tenné az illegális migrációt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.