Fidesz: Gyurcsány inkább a zavaros vagyonnyilatkozatának tisztázásához kérjen segítséget!

Gyurcsány kormányzása alatt Magyarországot a pénzügyi összeomlás fenyegette, csaknem csődbe ment az ország, duplájára nőtt az államadósság, az euró bevezetésének esélye sem volt.

Forrás: MTI2020. 02. 14. 15:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsánynak inkább a zavaros vagyonnyilatkozatának tisztázásához kellene segítő munkacsoportot felállítania, ha egyedül nem megy neki – reagált a DK-s Molnár Csaba nyilatkozatára a Fidesz közleményben pénteken.

„Gyurcsány kormányzása alatt Magyarországot a pénzügyi összeomlás fenyegette, csaknem csődbe ment az ország, duplájára nőtt az államadósság, folyamatosan elszállt a hiány, az euró bevezetésének esélye sem volt. Nekünk továbbra is Magyarország, a magyar gazdaság és a magyar emberek érdeke az első, így ezt az elvet követjük az euró bevezetésének kérdésében is” – áll a Fidesz közleményében.

Molnár Csaba európai parlamenti (EP-) képviselő, a DK ügyvezető alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján többek között arról beszélt: az EP gazdasági bizottságán belül szerdán felállítottak egy az euró bevezetését segítő munkacsoportot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.