Fidesz: A DK zsigerből elutasítja a családok támogatásának költségvetését

A kormánypárt közleménye szerint Gyurcsányék ugyanazt a politikát folytatják, amivel egyszer már tönkretették az országot és a gyermekes családokat.

Forrás: MTI2019. 07. 08. 15:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányék ugyanazt a politikát folytatják, amivel egyszer már tönkretették az országot és a gyermekes családokat. Most is zsigerből elutasítják a 2020-as költségvetést, amely a családok támogatásának költségvetése, a meglévő családtámogatások mellett biztosítja a családvédelmi akcióterv új támogatásaihoz szükséges pénzeket is.

A DK módosító javaslataiból visszaköszönnek a gyurcsányi idők, amikor mindig csak elvettek a gyermekes családoktól, most is megszorításokat, pénzelvonásokat és adóemeléseket akarnak. A jövő évi költségvetés két és félszer több pénzt biztosít családtámogatásokra, 770 milliárddal többet egészségügyre, 633 milliárddal többet oktatásra, mint amennyit a baloldal által utoljára benyújtott 2010-es költségvetés biztosított. Folytatódik az ápolók és a rendvédelmi dolgozók béremelése is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.