Fidesz: Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen

Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen – mondta a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak.

Forrás: MTI2019. 02. 06. 16:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halász János szerint a brüsszeli bizottság alelnöke visszaél hatalmával, és pozícióját kihasználva „úton-útfélen Magyarországot támadja”, holott valójában választási kampányt folytat a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként.

A Fidesz frakciószóvivője azt mondta: Soros és hálózata Timmermanst akarja látni az Európai Unió élén, mert vele akarják megvalósítani és felgyorsítani a „Soros-terv” végrehajtását.

„Nem véletlenül adogatják a kilincset egymásnak Timmermans irodájában a Soros-hálózat tagjai” – fogalmazott, hozzátéve: Soros György is csak az utóbbi időben legalább négyszer találkozott vele.

Frans Timmermans eddig is aktívan közreműködött a bevándorláspárti javaslatok előkészítésében: erőlteti a kvótát, javasolta a Soros-szervezetek támogatásának háromszorosára emelését, sürgeti a migrációt elutasító országok megbüntetését és a gazdasági migráció legalizálását – sorolta a fideszes politikus.

Halász János szerint Frans Timmermans azért támadja szinte napi rendszerességgel Magyarországot, mert a magyar emberek és a magyar kormány a „Soros-terv” útjában áll. Ezzel ő maga is egyértelművé tette, hogy a mostani európai parlamenti (EP) választás a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes erők harca – zárta szavait a szóvivő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.