Gőzerővel folyik Gyurcsány tisztára mosása

Beindult a gépezet.

2021. 01. 29. 8:30
GYURCSÁNY Ferenc
Gyurcsány Ferenc emberei politikai bosszút állnak az SZFE megújulásában részt vállaló személyeken Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ruff Bálint politikai kommunikációs tanácsadó sokatmondó interjút adott a 444.hu-nak. Ruff volt egyébként 2017-ben Botka László szocialista miniszterelnök-jelölt kampányának főtanácsadója, de akkor a pártfogoltja visszalépett a megméretéstől, mert nem sikerült tető alá hozni a teljes ellenzéki összefogást.

A mostani beszélgetésben a kommunikációs tanácsadó többek között a következőket mondja:

„[…] a Fidesz jól érzi, hogy a sajátjait és a bizonytalanokat is lehet Gyurcsány Ferenccel sokkolni. Miközben Gyurcsánynál sikeresebb ellenzéki politikus nincs ebben az országban. Nézze meg az utat a 2009-es bukásától, most ő a legerősebb ellenzéki párt vezetője, és útközben nem sikerült igazán megszorítani. Gyurcsánynak tehát helyet kell adni az ellenzéki oldalon, másrészt végig kell gondolni, hogy összességében mennyit hoz és mennyit visz, és ezt hogyan lehet a kampányban kezelni, és milyen lesz a miniszterelnök-jelölt viszonya vele.”

Tehát mostanra egyértelművé vált. Gyurcsány a főnök.

Ha valaki eddig esetleg kételkedett volna benne, most már bizonyítékot is kaphatott róla. Az ellenzéki szivárványkoalíció életre hívása, a Jobbik és a Momentum bedarálása mind-mind ebbe az irányba mutatott, de most újabb állomásához érkezett a Gyurcsány-expressz. Hivatalosan elkezdődött a DK elnökének a tisztára mosása immár azokban a médiumokban is, ahol eddig fanyalogva kezelték a személyét.

Az „őszödi böszme” nem szívbajos, mindenkit eltakarít az útjából, aki nem hajlandó beállni mögé.

Azt, hogy mi lehet a végcélja, nem nehéz kitalálni, a kérdés csupán az, hogy hagyjuk-e neki?

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.