Gréczy Zsolt lemond parlamenti mandátumáról

A zaklatási botrányba keveredett Gréczy Zsolt péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt a lemondásáról. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt.

Forrás: ATV2019. 12. 20. 20:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2019. december 31-i hatállyal lemondok parlamenti mandátumomról – jelentette be Gréczy Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Gréczy Zsolt erről péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt is. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt – írja az atv.hu.

Mint ismert, a DK politikusát többen is zaklatással vádolták meg, egy popzenész, akinek elmondása szerint a barátnőjét zaklatta Gréczy, majd a Mi Hazánk szakértője is azt állította, hogy Gréczy őt is zaklatta.

Ezután a Vadhajtásokon jelent meg egy levél, amelyen egy hölgy azt állította, hogy ő is Gréczy áldozatává vált. A levéllel együtt intim, majd lényegében pornográf fotókat is mellékeltek Gréczyről, aki elismerte, hogy ő van a képeken, a zaklatást viszont tagadta, s egyenesen úgy fogalmazott: ebben az ügyben ő maga az áldozat.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon úgy fogalmazott: más körülmények között fogja őket segíteni Gréczy.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.