Heten haltak meg az utakon a hétvégén

Az összesen 128 személyi sérüléssel járó balesetben további 34 súlyos és 87 könnyű sérülés történt.

Forrás: police.hu2020. 07. 06. 8:14

Az összesen 128 személyi sérüléssel járó balesetben további 34 súlyos és 87 könnyű sérülés történt.

Magyarországon július 3-án 0 órától július 5-én 24 óráig a rendőrök 128 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, közülük hét halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A balesetek közül 34 súlyos és 87 könnyű sérüléssel végződött – közölte a Police.hu. A portál tájékoztatása szerint 702 személyt fogtak el, közülük 111 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 466 főt pedig bűncselekmény elkövetésekor értek tetten. 634 személyt állítottak elő, köztük 338 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 57 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 393 esetben történt.

Magyarországon ezekben a napokban a rendőrök és a katonák 257 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök hetven embert megakadályoztak abban, hogy az ország területére lépjen a magyar-szerb határon. Magyarország területén 16 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, további egy fő ellen embercsempészés miatt és hat ember ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás – írta a Police.hu.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.