Hollik István: Nem fogjuk könnyen feladni

Karácsony Gergely szavai és a tettei nincsenek összhangban a tervezett fővárosi szuperkórházzal kapcsolatban – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő Magyarország élőben című műsorban.

Forrás: Hír TV2019. 11. 29. 17:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely szavai és a tettei nincsenek összhangban a tervezett fővárosi szuperkórházzal kapcsolatban – jelentette ki Hollik István kormányszóvivő Magyarország élőben című műsorunkban. A politikus kifejtette: nem fogják könnyen feladni, a jövő hétre összehívott Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának is napirendjére tűzik a kérdést.

„Természetesen könnyen nem fogjuk feladni, hiszen mégiscsak arról van szó, hogy van egy olyan elképzelés mely szerint a kormány támogatásával létre tud jönni egy olyan XXI. századi modern kórház, amely nem csak a budapestiek, hanem az agglomerációban, Budapest környékén élők egészségét és gyógyulását tudja szolgálni.”

- mondta Hollik István kormányszóvivő. Hozzátette, egy kórház ügyével nem illik viccelődni, hiszen emberek élete múlhat azon, hogy milyen egészségügyi ellátáshoz jutnak.

A politikus kijelentette, nevetséges, hogy az ellenzék úgy viselkedik mintha keverné a szavakat mivel október 13 előtt stadionstopról beszéltek, most pedig kórházstop lett az ígéreteikből.

Teljes beszélgetés ITT tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.