Hollik István szerint Dobrev Klára gátlástalanul hazudik

Gyurcsány Ferenc felesége vagy nincs tisztában az európai valósággal, vagy pártpolitikai érdekek vezérlik.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook/Hollik István2021. 01. 22. 10:59
null
Jakab Péter bejegyzése alapján akár Gyurcsány feleségét elfogadná a Jobbik kormányfő-jelöltnek. Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsányné nem akar lemaradni a férjétől, ezért gátlástalanul hazudik! Azt állítja a brüsszeli bürokraták hű kiszolgálójaként, hogy az EU többet tett a járvány ellen, mint Magyarország – írta közösségi oldalán Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Dobrev Klára ezt éppen akkor teszi, amikor az uniós tagállamok egyre zajosabban zúgolódnak Brüsszel elbénázott és ezért akadozó vakcinabeszerzése miatt, amikor Európa átoltottságban a sor végén kullog, mert Brüsszel későn és rosszul állapodott meg a Pfizerrel, Merkel kancellár pedig emiatt Putyinnal egyezkedik az orosz vakcina európai engedélyezéséről. – Teszi mindezt akkor, mikor Magyarország az EU-ban elsőként engedélyezi az AstraZeneca és a Szputnyik V oltóanyagot, amelynek szállításáról már meg is állapodtunk Oroszországgal. Dobrev Klárának tehát érdemes lenne olvasnia a nyugati sajtót és tájékozódni az európai valóságról. Persze az is lehet, hogy ezzel mind tisztában van, csak éppen olcsó pártpolitikai érdekek vezérlik – zárja bejegyzését Hollik István.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.