Jogosítvány híján Karácsony Gergely is együgyű lenne?

Ha valaki a közlekedésért akar felelni, annak tudnia kell, hogy milyen a fővárosban autóval közlekedni – mondta Horváth Csaba.

Magyar Nemzet
Forrás: hvg.hu2020. 09. 06. 18:14
null
Fotó: Purger Tamas
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyoldalú, egysíkú és együgyű gondolkodásra vall, ha valaki nem rendelkezik jogosítvánnyal – vélekedett néhány évvel ezelőtt Horváth Csaba, Zugló polgármestere. Az MSZP-s politikus ezt később úgy magyarázta, hogy kijelentését megpróbálják félremagyarázni, amit nem általánosan kell értelmezni, mert az elhangzottakat csakis Vitézy Dávidra, a Budapest Fejlesztési Központ igazgatójára értette.

Magyarázkodása közepette Horváth viszont azt is hangsúlyozta, hogy

ha valaki a közlekedés egészéért akar felelni, az tudja azt is, mit jelent a fővárosban autóval közlekedni.

Budapest főpolgármesteréről, Karácsony Gergelyről is köztudott, hogy nincs jogosítványa, sőt a KRESZ-vizsgán is többször megbukott, ennek ellenére komoly, közlekedést érintő döntéseket hoz. Horváth Csabától szerettük volna megkérdezni, hogy ennek értelmében Karácsony Gergely gondolkodása is együgyű-e, viszont Zugló első embere arra hivatkozva, hogy ezek a kijelentései évekkel ezelőtt hangzottak el, nem volt hajlandó válaszolni a Magyar Nemzet kérdésére.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.