Karácsony Gergely a jelek szerint nagyon megijedt

Karácsony Gergely úgy megijedt a szerdai sajtótájékoztatóján megjelent bohócautótól, hogy csütörtöki eseményét már meghirdetni sem merte. A teljesen alkalmatlan főpolgármester-jelölt egyébként Rogán Antal házához ment oda, de a politikus a nyilvánosságtól elzárkózott. Szintet lépett a szánalmas cselekedetekben a 0 százalékos párt vezetője – írta meg az Origo.

2019. 09. 19. 16:14
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely megijedt a sajtótól azt követően, hogy szerdán az egyik nyilvános eseményén megjelent egy autó, amiről egy, a bohócok bevonulásakor használt közismert cirkuszi zene szólt. Csütörtökön a teljesen alkalmatlan jelölt nem bízta a véletlenre a dolgokat, mivel nem merte meghirdetni az eseményét, így a nyilvánosságot kizárva vonult Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének háza elé.

Az, hogy Karácsony megijedt, azt is mutatja, hogy alkalmatlan a főváros vezetésére. Hiszen a Párbeszéd nevezetű nullaszázalékos párt vezetője szerdán teljesen megdermedt, hebegett-habogott, láthatóan semmit nem tudott kezdeni a kialakult helyzettel.

Miután a teherautó elvonult, megpróbálta folytatni a sajtótájékoztatót, de annyira nem mondott semmit, hogy még a baráti ellenzéki propagandamédia sem tudta érdemben idézni – idézte fel a főpolgármester-jelölt kétségkívül kínos reakcióját az Origo.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.