időjárás 18°C Konstantin 2022. május 21.
logo

Cirkuszi muzsikával hekkelték meg Karácsony sajtótájékoztatóját – videó!

Magyar Nemzet Online
2019.09.18. 17:54
Cirkuszi muzsikával hekkelték meg Karácsony sajtótájékoztatóját – videó!

Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt tartott sajtótájékoztatót az Átrium színház előtt, mint később kiderült, pályázati alapot hozna létre a független színházak támogatására.

Az esemény azonban aligha a ki tudja, hányadik ígéretéről marad emlékezetes, hanem egy a sajtótájékoztatót meghekkelő akcióról.

A Fidelitas korábban Budapest nem cirkusz! címmel plakátkampányt indított, amelyen az alkalmatlan ellenzéki jelölteket igyekezett bemutatni, Karácsony mellett Puzsér Róbert és Berki Krisztián is helyet kapott ezeken a plakátokon.

Karácsonyt az Átrium színház előtt nem akármilyen meglepetést várta, egy a fenti plakátot hordozó teherautóból cirkuszi zene, egészen pontosan a Gladiátorok bevonulása című cirkuszi induló szólt, nem kis mulatságot keltve.

A legmegdöbbentőbb azonban a főpolgármester-jelölt reakciója volt, gyakorlatilag csak hebegett-habogott, kínosan mosolygott, láthatóan nem tudta kezelni a helyzetet.

Íme a jelenet az ATV videóján:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=113&v=EUfDyF5CHJk&fbclid=IwAR3to6pLfUHLciHAGJnd18x5QLtODQx5X_tLbRjOXMU44L0de54rZFeDxQs&app=desktop