Karácsonyék újra bilincselnének

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság 2017-ben még 2979 alkalommal szerelt kerékbilincset a szabálytalanul parkoló autókra, addig 2018-ban az esetek száma mindössze 84-re csökkent.

2020. 02. 19. 10:04
null
Sokan úgy tartják, a közterület mindenkié, ezért nem hajlandók kinyitni a pénztárcájukat Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kerékbilincs: Tarlós kivezette, Karácsony bevezeti. Idén újra bilincselnek a fővárosi költségvetés javaslata szerint. Ez a legrosszabb helyeken elszállítás helyett órákra rögzíti a forgalmi akadályt, a szabálytalanul parkoló autót. Ezért is szűnt meg 2018-ban. Volt erről konzultáció?” – írja ma reggeli Twitter-bejegyzésében Fürjes Balázs Budapest és az agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár.

A Vezess.hu adatai szerint a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI) 2017-ben még 2979 alkalommal szerelt kerékbilincset a szabálytalanul parkoló autókra, addig 2018-ban az esetek száma mindössze 84-re csökkent.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.