Kemény üzenet jobbról a magyar celebeknek

Ugye nem meritek megtenni?

2021. 07. 20. 12:05
null
Forrás: YouTube - képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liberális sztárvilág egy emberként támadja kezdetektől fogva a gyermekvédelmi törvényt. Ahol lehet felszólal ellene. Facebook- és Instagram-üzenetekben nyomják a nekik kiosztott feladatot, négy-öt jól fizető reklám között kitesznek egy-egy aggódó, hergelő posztot. Ábel Anitától, Lilun, D. Tóth Krisztán, Kajdi Csabán keresztül egészen Molnár Piroskáig terjedt a felháborodók sora, de folytathatnám a felsorolást, hiszen a hazai celeb- és művészvilág legnagyobb része a liberálisok oldalán áll.

Azonban ezt a felháborodáscunamit egy másik aspektusból is érdemes megvizsgálni.

Két véleményt szeretnék külön is kiemelni. Mindkét reakció azt követően született, miután a törvényt megszavazta a parlament. Az egyiket Miller Dávid színész, énekes, az RTL Klub műsorvezetője követte el:

„Olyan fura ez az egész… Itt van egy Eb, amire kijutottunk, ahol itthon játszhatunk olyan nemzetek ellen, mint Portugália, Németország vagy Franciaország.

Mindenki szurkol, mindenki lázban ég, süt a nap, gyönyörű a város.

De ezzel egy időben, egy olyan törvényjavaslatot szavaz meg a parlament, ami egyszerűen nem hagy nyugodni. Pedig esküszöm, hogy én is a gyerekeket tartom szem előtt! Főleg azokat, akiknek rengeteg kérdésük van a saját szexualitásukkal kapcsolatban.”

A másik vélemény pedig Tatár Csilla műsorvezető, riporter egyik közösségi hálós platformjáról származik:

„ […] Ez tegnap 157 aljas igen volt, olyanoké, akik arra akarják tanítani a gyerekeket, hogyan kell gyűlölni, hogyan lehet kitaszítani és ha mindez megvan, akkor hogyan lehet büszkén veregetni majd a vállukat, hogy oké, nekem ez megy, nem tartozom a »mások« közé, tehát egy felsőbb, elit kaszt tagja lehetek. […] És ne legyenek illúzióink, ez nemcsak az LMBTQI-embereket és családjaikat teszi tönkre. Hanem egy komplett társadalmat, ahol az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják. 157 aljas igennel. És én még mindig hiszem, hogy a normális emberek többségben vannak, csak a hülyék hangosabbak!!”

Azt szeretném innen üzenni Tatár Csillának, Miller Dávidnak és a többi baloldali liberális művésznek és celebnek, hogy ha valóban komolyan gondolják, amiket leírnak, amivel szemrebbenés nélkül hergelik a saját követőiket, akkor semmiképpen sem szavazhatnak a Gyurcsány Ferenc vezette baloldali összefogásra, hiszen az ellenzéki kreatúra tagja, a Jobbik megszavazta azt a bizonyos törvényjavaslatot, amely ellen ilyen vehemensen tiltakoznak. Ja és természetesen ezt mondják el a Facebook- és Instagram-követőiknek is.

Ugye milyen egyszerű lenne? De nincsenek illúzióink, ezt bizony nem fogják megtenni. Nem hát, hiszen korábban elfogadták azt is, hogy a Jobbik – levakarva magáról az antiszemita bőrt – cuki, polgári párttá vált.

Azonban, ha ezt most sem teszik meg, akkor bizony ismét kiderül, hogy ez a nagy felháborodás most is csupán ócska színjáték. Egy hatalmas lufi!

Az igazi cél: Orbán Viktor leváltása bármi áron.

A nemzetközi baloldal és Soros honi aktivistái támadásba lendültek, a világméretű sakktábla sötét gyalogjai már elindultak, és biztosak lehetünk benne, hogy a fejünket akarják.

Borítókép: Illusztráció – Tatár Csilla műsorvezető, riporter – Forrás: YouTube-képernyőfotó

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.