Kocsis: A baloldal a brüsszeli veresége után itthon cirkuszolna

A Fidesz frakcióvezetője szerint a baloldal az uniós költségvetési tárgyalásokból sem tanult semmit.

Forrás: origo.hu2020. 07. 31. 12:24
KOCSIS Máté
Kocsis Máté elmondta, hogy a balliberális ellenzék most az oltási regisztrációt támadja MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Miután hazugságokat terjesztettek Magyarországról, és azt akarták, hogy hazánk rosszabbul járjon, most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni” – írta a politikus, hozzátéve, ebben a kormánypártok nem vesznek részt.

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, a miniszterelnök az öt tárgyalási nap alatt hárommilliárd euróval többet szerzett az országnak annál, mint ami a korábbi, igazságtalan javaslatban szerepelt, és visszaverte azt a zsarolási kísérletet, hogy a pénz felhasználását elfogult politikai feltételekhez kössék.

Kocsis Máté leszögezte, ez siker minden magyar számára. „A hazai baloldal ezt viselje el, hagyjon fel a Magyarország ellen folytatott politikával és ne cirkuszoljon” – fűzte hozzá.

A teljes cikket IDE KATTINTVA olvashatja el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.