Kocsis Máté: Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni

A frakcióvezető úgy véli, a baloldali politikusok Soros pénzéért készek arra, hogy elárulják Magyarországot.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 11. 22. 16:54
KOCSIS Máté
Budapest, 2020. október 12. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 12-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Amint előkerül Európában a migránsvita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak. Képes volt most is írni egy cikket, amiben közli velük, hogyan kell indulniuk majd a ’22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője úgy fogalmaz:

„Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot. Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért.

Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból.”

Kocsis Máté hozzátette: Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. A bejegyzéshez egy videót is mellékelt, amelyben Soros György maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.