Koronavírus gyanú miatt lemondta koncertjét a Tankcsapda

A Tankcsapda két tagja biztosan kapcsolatba került egy hatósági karanténba került személlyel.

Forrás: MTI2020. 08. 30. 19:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tankcsapda két tagja biztosan kapcsolatba került egy hatósági karanténba került személlyel – írja a HAON.

Facebook-videóban jelentkezett be a csapat két tagja, amelyben közölték a tatabányai fellépésük lemondását, mivel nemrég egy debreceni koncerten a backstage-ben kapcsolatba kerültek egy azóta hatósági karanténba került személlyel.

„Most kaptuk a hírt, hogy pénteken, Debrecenben volt egy fellépés és a backstage-ben kapcsolatba kerültünk egy olyan személlyel, aki azóta koronavírussal kapcsolatba hozhatóan karanténba került, és éppen ezért nem merjük megkockáztatni, hogy most egy kis klubba bemenjünk és ne adj isten továbbterjesszük ezt a dolgot, mert esetleg elkaptuk volna – reméljük, hogy nem. Mindenesetre nyilván a leghamarabb most mi is tesztet fogunk csináltatni” – mondta Sidlovics Gábor.

Az eddigiek alapján tüneteik nincsenek, de egy esetleges fertőzés esetén nem szeretnék senkinek átadni a vírust. Jelenleg mindketten tesztre várnak. Lukács Laciról egyelőre nincs információ az esettel kapcsolatban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.