Novák Katalin: Ön is jelölhet a Nők Magyarországért Díjra + videó

Erkölcsi megbecsülés és komoly anyagi elismerés is jár a díjjal, amelyre július 15-ig lehet jelölni.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 07. 06. 18:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ön jelölt már? Érdemes! Komoly anyagi és erkölcsi elismerést kaphatnak önnek köszönhetően olyan nők, akik érdemesek rá – írta egy a Nők Magyarországért Díjat népszerűsítő videót közzétéve Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Facebookon.

A videóból kiderül: a díjra olyan nőket lehet jelölni, akik amellett, hogy elismerésre érdemesek, igazi példaképek is lehetnek. A jelöltek az egészségügyben, a szociális ellátás vagy az oktatás területén dolgozó hölgyek lehetnek, illetve minden olyan asszony, lány is, aki más okból érdemes az elismerésre. A Nőkmagyarországért.hu/dij oldalon július 15-ig minden magyar – legyen az anyaországbeli vagy határon túli – jelölhet valakit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.