Nyakunkon a biciklis bolsevizmus?

Vargha Mártonnak, a Levegő Munkacsoport szakértőjének és Ágoston Balázsnak, a Demokrata főmunkatársának vitája.

2020. 07. 07. 17:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nagy budapesti bringaháború címmel június 26-án közöltük Sitkei Levente kollégánk nagy érdeklődést kiváltó vitaindító írását a fővárosi biciklisávokról. Cikkünkben leszögeztük: az autós társadalom érdekképviseleteit semmibe vevő, egyoldalú döntést hozó Karácsony Gergely számára nem a közlekedés javítása, hanem a megosztottság volt a cél. Az azóta eltelt időszak e tételt fényesen igazolta. A kihasználatlan biciklisávok nap mint nap egyre elviselhetetlenebb torlódásokat, hatalmas forgalmi dugókat okoznak.

Holnapi számunkban Vargha Márton, a Levegő Munkacsoport szakértője és Ágoston Balázs újságíró, a Demokrata főmunkatársa folytat vitát a közlekedési intézkedésről. Ha ön is kíváncsi arra, hogy korlátozzák-e a használt autók importját, vagy hogy az utcákon csakugyan ideologikus ihletésű, osztályharcos biciklis bolsevizmus tombol-e, akkor keressék és vegyék a holnapi Magyar Nemzetet!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.