Orbán Viktor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezetőivel tárgyal

A tárgyaláson – amelyen részt vesz Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár is – a nemzetközi sportmozgalom aktuális kérdéseiről lesz szó.

Forrás: MTI2019. 11. 29. 8:12
FRJES Balzs; ORBN Viktor; SCHMITT Pl; BACH, Thomas; GYURTA Dniel
Lausanne, 2019. november 29. Orbán Viktor miniszterelnök (j3) és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke (j4), valamint Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) korábbi vezetõje, tiszteletbeli elnöke (j2), Fürjes Balázs, Budapest és a fõvárosi agglomeráció fejlesztéséért felelõs államtitkár (j), Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a NOB tagja (b2), Christophe De Kepper, a NOB fõigazgatója (b) és Gerardo Werthein, NOB-tag, az ifjúsági olimpia szervezõbizottságának elnöke a szervezet új székházában a svájci Lausanne-ban 2019. november 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a svájci Lausanne-ba utazik, ahol Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének meghívására megbeszélést folytat a NOB vezetőivel, valamint megtekinti a szervezet új székházát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A tárgyaláson – amelyen részt vesz Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár is – a nemzetközi sportmozgalom aktuális kérdéseiről lesz szó – mondta a sajtófőnök.

Orbán Viktor miniszterelnök és Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke , valamint Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) korábbi vezetője, tiszteletbeli elnöke, Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár, Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, a NOB tagja, Christophe De Kepper, a NOB főigazgatója és Gerardo Werthein, NOB-tag, az ifjúsági olimpia szervezőbizottságának elnöke
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.