Sokkal kisebb terhet jelent az iskolakezdés

A kormánynak köszönhetően a most in­duló tanévben is hatszázezer gyermek étkezik ingyen vagy kedvezményesen, és több mint egymillió diák kap ingyenesen tankönyvcsomagot.

Magyar Nemzet
2019. 08. 26. 6:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha a szocialistákon múlt volna, se ingyenes tankönyv, se ingyenes étkezés, se családi adókedvezmény nem lenne, ezen intézkedéseket ugyanis nem támogatták – reagált közleményben a Fidesz Bangóné Borbély Ildikó szombati budapesti sajtótájékoztatóján kifejtett kritikájára, amelyben az MSZP-s politikus vitatta, hogy a tanévkezdés évről évre kisebb terhet jelent a családoknak.

A Fidesz tájékoztatása szerint a kormánynak köszönhetően a most in­duló tanévben is hatszázezer gyermek étkezik ingyen vagy kedvezményesen, és több mint egymillió diák kap ingyenesen tankönyvcsomagot.

A polgári kormány hatalomra kerülése óta pedig a gyermekes családok költségvetési támogatása két és félszeresére, az ingyenes tankönyvprogramé több mint duplájára, az ingyenes gyermekétkeztetésé pedig háromszorosára emelkedett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.