Újabb két kormánypárti képviselő került karanténba

Hende Csabának, a Fidesz frakcióvezető-helyettesének és Nacsa Lőrincnek, a KDNP frakciószóvivőjének a koronavírustesztje negatív lett.

Forrás: MTI-OS2020. 08. 28. 12:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz-frakció közlése szerint két képviselő is házi karanténba került.

A kormánypárti képviselőcsoport úgy tájékoztatott, hogy a Fidesz és a KDNP két országgyűlési képviselője is találkozott a hétvégén Hollik István kommunikációs igazgatóval, akinél koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt.

Hende Csaba frakcióvezető-helyettes, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, valamint Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője házi karanténba került, mindkettejük tesztje negatív lett.

Hende Csaba negatív koronavírustesztet produkált
Fotó: Kurucz Árpád

A vírus továbbra is jelen van az országban, ezért a kormánypártok arra kérnek mindenkit, hogy legyen elővigyázatos, ezzel segítve a védekezést.

Nacsa Lõrinc is önkéntes karanténba vonul, de nem beteg
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.