időjárás 4°C Paula, Vanda 2022. January 26.
logo

Kiderült, ki a kormányközeli fertőzött személy

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2020.08.27. 11:10
Kiderült, ki a kormányközeli fertőzött személy

Kiderült, hogy Hollik István lett koronavírusos, így Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és helyettese, Orbán Balázs – mint azt megírtuk – azért kerülhetett hatósági házi karanténba, mert egy szombati rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

Hollik István a Tranzit szervezőbizottságának tagja is volt, és az ő fertőzöttsége miatt döntöttek úgy, hogy biztonsági okból lemondják a hétvégén esedékes rendezvényt, amin Orbán Viktor miniszterelnök is beszédet mondott volna.

Hollik István a bejegyzésében leszögezte: minden járványügyi előírást betartott, nem járt külföldön, így egyelőre nem lehet tudni, honnan kapta el a fertőzést.

Utolértük a megfertőződött politikust, aki lapunknak elmondta, hogy szerencsére már nem mutat tüneteket, és rendkívül enyhe lefolyású volt nála a betegség. Hollik István a Magyar Nemzetnek megerősítette, két hétig otthon marad, és mindenben betartja a hatóságoknak a házi karanténra vonatkozó előírásait.

Úgy tudjuk, szombaton egy szabadtéri rendezvényen vett részt Hollik István, ahol kezet fogott a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és helyettesével.