Vágó István ismét túlment a jó ízlés határán

A gyurcsányista kvízmester szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére.

Magyar Nemzet
2020. 10. 16. 13:49
null
Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vágó István (DK) legújabb megnyilvánulásával ismét túlment a jó ízlés határán, az egykori médiaszereplő közösségi oldalán ugyanis azt írta: rá kellett volna borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére Nagy József ellenzéki újságírónak egy műsor felvételén, amiért félbeszakította az ellenzéki újságíró hosszú monológját – írja a PestiSrácok.

„Nem is értem, hogy miután a nő többször is beléfojtotta a szót, Nagy Jóska hogyhogy nem borította rá az asztalt” – idézi a portál a gyurcsányista kvízmestert.

A PestiSrácok úgy fogalmazott, hogy Vágó már többször került a figyelem középpontjába botrányos kijelentéseivel, de a szerdai posztja után egyértelműen kijelenthető: nincs helye a közéletben.

A portál felidézte: emlékezetes, hogy Vágó azért a durva, gusztustalan, és az egész országot megbotránkoztató bejegyzéséért sem kért bocsánatot, amelyben azzal viccelődött: mivel a koronavírus elsősorban az idősekre veszélyes, a kormány biztosan jól jár azzal, hogy kevesebb nyugdíjas lesz. Akkor úgy fogalmazott a DK-s politikus: „Két területen spórolnak egyszerre: – kevesebb vírusteszt, kevesebb nyugdíjas. Ügyes”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.