Ezúttal Fekete-Győr András fenyegetőzött a „fideszesek” kirúgásával

Ha Fekete-Győr Andrásék érdeke úgy hozza, akkor a jogállamiság teljes kiiktatásával elmozdítanák a törvényesen megválasztott állami vezetőket a pozíciójukból – közölte Varga Judit igazságügyi miniszter legfrissebb Facebook-bejegyzésében.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2020. 10. 29. 11:18
VARGA Judit
Budapest, 2020. szeptember 3. Varga Judit igazsggyi miniszter beszdet mond a Nemzeti Kzszolglati Egyetem s az Igazsggyi Minisztrium kzs, Nemzetek Eurpja elnevezs karrierprogramjnak nyitnnepsgn a Nemzeti Kzszolglati Egyetem Szchenyi dsztermben 2020. szeptember 3-n. A karrierprogram clja, hogy minl tbb, Magyarorszgot hatrozottan s hatkonyan kpvisel szakembert kpezzenek, s kzlk minl tbben kerljenek vezet pozciba az Eurpai Uni intzmnyeinl. MTI/Szigetvry Zsolt Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, pártelnökük, Fekete-Győr András egy esetleges 2022-es ellenzéki győzelem fő céljának a »fidesztelenítést« jelölte meg egy tegnapi interjújában” – írja Varga Judit igazságügyi miniszter Facebook-bejegyezésében. A tárcavezető rávilágított: az interjúban Fekete-Győr arra utalt, hogy ha az érdekük úgy hozza, akkor a jogállamiság teljes kiiktatásával elmozdítanák a törvényesen megválasztott állami vezetőket a pozíciójukból.

„A Momentum elnöke többek között a köztársasági elnök elmozdításáról értekezett, valamint nyíltan megfenyegette a legfőbb ügyészt is.

Kíváncsian várom, hogy Donáth Anna lebukása után Fekete-Győr Andrásnak a jogállam teljes lebontásával fenyegetőző szavaira miként reagálnak a Momentum – magyar jogállamiságért éjjel-nappal aggódó – brüsszeli szövetségesei” – mutatott rá a lehetséges kettős mércére Varga Judit.

A Momentum ismét átlépett egy határt. Miközben Brüsszelben álságos módon versenyt aggódnak a magyar jogállamiságért, e...

Közzétette: Varga Judit2020. október 29., csütörtök

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.